torstai 23. helmikuuta 2017

Athletics Day

Moi!

Ihan hullua ajatella että on menny jo yli 20 päivää siitä kun lähdin Suomesta - huomenna perjantaina tulee tasan kolme viikkoa täyteen. Ja taas on tapahtumarikas viikko takanapäin! :) Tän viikon aikana oon viettäny aika paljon aikaa kavereiden kanssa - niin vaihtarikamujen kuin paikallisten kiwi-kamujen kanssa! En voi muuta sanoa kun että oon tosi onnekas että oon sopeutunu tänne näinkin hyvin ja saanu mahtavia uusia tuttavuuksia.

Viime perjantaina kokoonnuttiin ekaa kertaa yhteen kahden muun suomalaisen vaihtarin kanssa, jotka siis asuu myös Hamiltonissa mutta käydään kaikki eri kouluja. Oli ihanaa puhua suomea ja tulla täysin ymmärretyksi sanomisissaan :D Tosin suomi kuulosti kyllä pöljältä ja tönköltä kun ekat sanat pulpahti ulos suusta, niin nopeesti sitä tottuu toisen kielen kuulemiseen ja puhumiseen. En ollu mitenkään superhuolissani siitä miten tuun pärjäämään englanninkielen kanssa täällä eikä se sinänsä oo tuottanu isoja ongelmia, mutta mikään ei silti oo turhauttavampaa kuin se ettei saa ilmaistua itteensä samalla tapaa mitä on tottunu koska ei yksinkertaisesti löydä sopivia sanoja tai sanontoja ja joutuu käyttämään kiertoilmaisuja tms.

Lauantaina näin vielä uudestaan Vaulaa, jonka kanssa matkustettiin tänne yhessä sillon kolme viikkoa sitten. Syötiin ihania kotitekoisia hamppareita niiden terassilla ja pulahdettiin kuutamouinnille uima-altaaseen tähtitaivaan alla... Ai että, sitä ei Suomessa kovin usein (jos koskaan) pääse tekemään, ei ainakaan helmikuun lopulla. :D Sunnuntaina mentiin sit taas paikallisten kavereiden kanssa piknikille Hamilton Gardensiin, ihan mahtava päivä sekin!

Mutta noniin, nyt vähän tästä päivästä. Meillä oli siis koulussa Athletics Day, joka on näillä vuosittainen teemapäivä koko koululle. Täällä useimmissa kouluissa oppilaat on jaettu taloihin (vähän niinkuin Harry Potterissa), ja nää talot kilpailee toisiaan vastaan erilaisisa jutuissa, kuten urheilussa. Eli siis, tänään kaikki pukeutu oman talonsa väreihin ja kilpailtiin toisiamme vastaan erilaisissa urheilulajeissa kuten eripituisissa juoksuissa, pituus- ja korkeushypyssä, kuulantyönnössä ja kumisaappaanheitossa... :D Mun talon väri sattumoisin on sininen, joten pääsin hyödyntämään Suomi-teemaa!! En oo varmaan ikinä eläessäni tuntenu olooni niin isänmaalliseks kuin tänään!

Oli ihan superhauska päivä, ihmiset oli pukeutunu kaikkiin erilaisiin asuihin mitä meillä näkee lähinnä penkkareissa, yhteishenki oli tosi vahva ja porukka kannusti toisiaan ja oli ihan tunteella mukana kaikessa mitä tehtiin. Oli mahtavaa päästä osaks sitä! Aurinko porotti kans koko päivän ja parhaimmillaan asteet kipus aina +28 asti, ja hiki virtas ihan vaan seisoskellessa. Mukavat rusketus/palamisrajat molemmissa käsivarsissa t-paitahihoilla hillumisen jälkeen :D Mut kivaa oli! Tässä kuvien muodossa tunnelmia tältä päivältä:

 Pääsin ekaa kertaa täällä kunnolla käyttämään mun suomenlippua! Tässä harjottelen meijän takapihalla :D
 Vasemmalta: Gina, Dilraj, minä ja Britney
 Tässä näkyy vähän millasia noi meijän koulurakennukset on. Tuun joka aamu tän urheilukentän yli kun kävelen kouluun takaportilta päin ja noiden rakennusten takana on vielä lisää rakennuksia ja sit lopulta pääportti. Sokkeloinen kampus, mutta kyllä sitä alkaa löytää tiensä ainakin niihin luokkiin missä mulla on aineita!
 Tunsin itteni paikallisemmaks kun koskaan tähän mennessä, kun käytin sukkia jandalsien (eli sandaalien) kanssa. Jostain syystä se on täällä aika yleistä, ja ylipäätään noita jandalseja näkee jokaisella jalassa. :D
 Juoksukilpailut ja koko koulu kannustamassa!
 Sain tänään muutkin kannattamaan Suomea :D

 Year 13 <3


Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä... Mun atleetin ura rajottu tänään kumisaappaanheittoon, jossa nyt sattu käymään tällä kertaa näin. Ei menny saapas ihan siihen suuntaan mihin oli tarkotus (eteenpäin), mutta jos kyseessä olis ollu korkeusheittokisa olisin voittanu kirkkaasti!

Ylpeästi Suomea edustaen
- Eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti