keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Lähtöpäivän tunnelmia

Heippa!

Tänään se päivä koitti, ja oon tällä hetkellä matkalla Helsinki-Vantaan lentokentälle. Ihan mieletöntä, että parin tunnin kuluttua oikeesti lähden maailman toiselle puolen ja pitkäaikainen unelmani toteutuu. Viime yönä nukuin lyhyesti mutta sikeästi, aamulla syötiin tuhti aamupala ja kävin viimestä kertaa saunassa. Äkkiäkös ne muutamat tunnit vierähti ja ennen kuin edes tajusin, olin jo hyvästellyt karvaisen perheenjäsenen ja sulkenu mun tyhjän huoneen oven takanani. Napattiin matkaan muutama kaveri ja tavataan lentokentällä koko ihanan saattojoukon kanssa. <3

Fiilikset on aika hämmentyneet ja sekavat. Mahaa kipristelee jännityksestä, samaan aikaan mielessä hyvästien haikeus ja tulevan kiihkeä odotus. Kaiken kaikkiaan tunnelma on odottavainen, jännittynyt, epäuskoinen, innostunut. Lähden hyvillä mielin kohti uusia seikkailuja, kiitollisena mahtavasta tukiverkostosta jonka tiedän kannustavan mua täältä koti-Suomesta.

Edessä on pitkä matkustus - ensin reilun 10 tunnin lento Tokioon, siellä n. 5h aikaa vaihtaa koneita ja toiset vähän alle 10 tuntia Aucklandiin, Uuteen-Seelantiin. Seuraavan kerran postailenkin sitten toiselta pallonpuoliskolta. Stay tuned, nyt se seikkailu todella alkaa!

- Eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti