perjantai 7. heinäkuuta 2017

Fraser High Ball 2017

Moiii!

Terkkuja Grandview Heightsista! Oon siis ilokseni muuttanu takas asumaan mun oikeen hostperheen luokse, joka palasi Suomen reissustaan viikko sitten. Oli niin kotoisaa tulla takasin tuttuun taloon tuttujen ja tärkeiden ihmisten luokse! Ja niinhän se viimeinenkin kouluvuoden 2. jakson viikko hujahti ja nyt oon vihdoinkin LOMALLA! Seuraavat pari viikkoa tarkoituksena on ihan vaan ottaa iisisti, nukkua, rentoutua ja tavata kavereita. Yes please! Toka jakso koulussa oli vähintään yhtä kiireinen kuin ekakin, ja tapahtumakalenteri oli täynnä ihan loppuun asti. Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä kauan odotettu School Ball!

Viime perjantaina se koitti, kuukausitolkulla odotettu juhlailta. Koko koulu oli kuhissu näistä tanssiaisista viimeiset 3 kk; mekot, deitit, kampaus, kengät... Välillä mietin että onkohan se kaiken tän stressaamisen arvosta :D Mutta ilmeisesti nämä "esivalmistelut" on vähintään yhtä oleellinen ja tärkee osa tätä kokemusta kuin itse juhlailta ja olihan se loppujen lopuksi kaiken sen häslingin arvosta; lopputuloksena oli mahtava ja onnistunu ilta, ihan varmasti yks kouluvuoden kohokohdista. Just semmonen amerikkalaistyylinen tapahtumahan se oli, täynnä blingblingiä. :D Oikeestaan aika hauskaa että pääsen täällä kokemaan sitä amerikkalaista high school elämää, joka aikoinaan houkutteli mua lähtemään vaihtariksi Jenkkeihin! 

Kuukausien odotus huipentui siis viime perjantaina Hamiltonin SkyCity -kasinolla - kaikki oli pynttäytyneenä parhaimpiinsa ja tunnelma oli katossa! Iltaan sisältyi paljon seurustelua, valokuvien räpsimistä ja TANSSIMISTA! Korkkareille sai sanoa hyvästit jo ekan tunnin jälkeen, mutta ei se mitään! Kaiken kaikkiaan tanssiaiset oli mulle semmonen "once in a lifetime experience", niin erilainen tapahtuma se oli kuin meidän Wanhojen tanssit tms. Ja taas sain olla niin kiitollinen että oon saanu tutustua niin mahtaviin ihmisiin, joiden kanssa saan jakaa näitä upeita kokemuksia! Etenkin nyt viime aikoina oon ilokseni huomannu että monet kaverisuhteet on muuttumassa oikeiksi, aidoiksi ystävyyssuhteiksi, eikä oo enää vaan pelkkiä pinnallisia hyvänpäiväntuttuja. On mieletön fiilis huomata että nää paikalliset alkaa hyväksyä mut omanaan, enkä oo enää vaan se "uusi tulokas"! 


Draama-ryhmä (tai ainakin osa siitä anyways). Muistan vieläkin niin selvästi mun ekan päivän Fraser High Schoolissa, draama sattu olemaan mun eka varsinainen oppitunti ja muistan miten hermostuneesti astuin sisään luokkahuoneeseen ja tapasin mun ekat kiwi-kaverit, jotka otti mut alusta asti siipiensä suojaan ja onkin nyt mun läheisimmät paikalliset kaverit. On ilo olla osa tätä porukkaa; kaikki on niin mainioita, avoimia ja huumorintajusia tyyppejä!


Alkuperältään samoalainen Jess (toinen oikealta) ja me vaihtarit minä, Julie (vas. Itävalta) ja Julia (Saksa)!

















Ja kontrastin vuoksi vielä pari kuvaa tanssiaisia edeltäneen päivän mutajuoksusta:




 Ennen...



... Ja jälkeen! :D

Taas siis joukko ikimuistoisia kokemuksia taskussa. Niin se vaan aika kuluu ja niin uskomattomalta kun se tuntuukin, oon nyt ollu täällä reilut 5 kuukautta ja vaihtovuosi hipoo aikalailla puoltaväliä. Käsittämätöntä! Täytyy vaan yrittää nauttia jokasesta hetkestä niin paljon kun voi ja elää täysillä tää aika mikä on jäljellä! Paljonpaljon terveisiä täältä puolen maailmaa, kyllä se Suomi on aina mielessä ja läsnä <3 Nauttikaa tekin kesälomasta, ensi kertaan!

- Eve

3 kommenttia:

  1. Aika läppää et tääl lähel on toinen suomalainen vaihossa

    VastaaPoista
  2. Ja ei oo mikään joke ihan tossa orewa collegessa käyn "opiskelemassa"

    VastaaPoista